Selecteer een pagina

PENSIOEN CADEAU

>> Boek direct bestellen>>

Wie prettig oud wil worden, begint op tijd!

Een kleine reisgids voor de derde levensfase.

De derde levensfase duurt voor veel mensen tegenwoordig 20 jaar of meer. Het verhaal van ‘alleen nog een beetje uitdrijven’ is dus niet meer van deze tijd. Maar wat dan? Dat is een vraag waar veel mensen die met pensioen gaan mee worstelen.

In dit boek wordt een schets gegeven van de veranderingen en worden aandachtsgebieden belicht waarin je in je derde levensfase actief kunt zijn. Niet omdat het moet, maar vooral omdat het leuk is mee aan de slag te gaan.

Een korte reisgids voor de mooie tijd die er aan komt.

“Prettig geschreven en goed te behappen. Het biedt een mooi overzicht van de vraagstukken waar je over na kunt denken als je ouder wordt. Verfrissend om het te benoemen als een leuke bezigheid. De positieve toon zonder dat het een jubeltoon is dat het iedereen maar goed gaat in de ouderdom, spreekt me aan.”

Danielle Harkes

ZorgsaamWonen

“Lichtvoetig en inhoudelijk, dat kenmerkt deze reisgids. Een leuke en nuttige handreiking voor iedereen die het aandurft zich voor te bereiden op haar of zijn oude dag.”

Aletta Winsemius

Senior Adviseur RVS

“We zijn nog niet in de derde levensfase, maar het is Bert en Martin toch gelukt om ons aan het denken te zetten. We hebben thuis inmiddels diverse gesprekken gevoerd over ons latere leven, over hoe we dingen het liefst willen en wat we daarvoor gaan doen.”

Mary Vijgen

Duiven

“Echt een kernachtige en mooie beschrijving van de zaken waar we verder mee aan de slag kunnen gaan. Naast bevestiging heeft e.e.a. bij ons ook nog nieuwe discussies en kansen geopend. Zoals bijvoorbeeld de kwetsbaarheid van ons huidig sociale netwerk. Juist de tips en adviezen waren meer dan nuttig. Dank!”

Dirk van Leeuwen

Vianen

“Nooit gedacht dat er zoveel aspecten verbonden zijn met vitaal oud worden. Een bron van inspiratie en een eyeopener voor iedereen in die levensfase!”

Jan en Mai

Kaatsheuvel

“Een inspirerende ontdekkingstocht die je prikkelt tot zelfreflectie en je oproept tot actie. Geen pasklare expeditie maar een soepel geschreven onderzoek naar de toekomst waarbij je de regie in eigen hand neemt. Mijns inziens verplichte leeskost voor elke (pré) pensionado.”

Ine en Aad de Wit

Eindhoven

“Ik heb dit cadeau gegeven aan mijn vader die bijna met pensioen gaat. Dat was nog eens een zinvol cadeau met inhoud en betekenis. En dat voor die prijs. Juist omdat hij alleenstaand is, vond ik het van belang om samen na te denken over zijn leven nu en straks. Dit boek maakte dat gesprek heel goed mogelijk.”

Bernadette Rijken

Soest

“Een mooi inzicht in de veranderingen waar je mee te maken krijgt als je stopt met werken en ouder wordt. Het geeft rust om daar meer van te weten en je kan de zaken op pakken die je zelf van belang vindt.”

Aad en Ine de Wit

Eindhoven

  • Hard Cover
  • 60 pagina’s A5
  • € 19,95 per stuk (excl. verzendkosten)
  • Verzendkosten € 4,55
    Bij meerdere boeken afhankelijk van het gewicht.

U kunt het boek bestellen met onderstaand formulier. (*=verplicht veld)

[contact-form-7 id="2895" title="Bestelling"]